tisdag 8 januari 2008

Återträff

imorgon onsdag. Va kul att Möller tagit tag i det. Öppnar sitt hem för alla dykare, bjuda på pizza. Och han som säger att han inte har några vänner. Hoppas att Duracell laddat om. hahaha

Vi som var i Egypten veckan före lucia ska träffas och titta på bilder och snacka lite. Kanske äta en pizza-slice.
Det är många som vill åka nästa år igen. Så vi har lite olika alternativ att diskutera säkert. Men det ska bli kul att träffas igen. Hoppas att så många som möjligt kommer.
Måste försöka redigera klart alla bilderna. UV-bilderna är klara men inte alla ovan ytan bilderna. Det kommer nog att bli mycket snack om säsongens dykning.


Idag ska jag försöka hinna med en tur på skridskor. Hoppas att inte banan snöar igen för mycket. Otrevligt väder ute på vägarna i morse.

2 kommentarer:

Möller sa...

Ja vi får väl se vilka som dyker upp. grundstöm han var ju så jävla upptagen, precis som att han har ett liv då? Butter ska till stockholm på hockey, det är ju viktigt? och duracell har inte ringt, vilket förvånar, hade förväntat mig att han skulle ringa att han skulle baka bullar och ta med eller något annat fantastiskt kanske? han kanske är urladdad?

g-smurfen sa...

idag vet vi svaret...dom dök upp ialla fall....utom butter...kanske för bitter