lördag 12 januari 2008

Ljus

blev det efter mitt batteri-byte. Håller på och kollar hur länge lampan håller ljuset innan den laddar ur. För det är så att under ytan så försvinner färgerna ju djupare man dyker så blir det gråare. En juste dyklampa gör att färgerna kommer tillbaka.>

När vinter är här så är det skönt att tända några ljus inomhus. Det värmer och skapar stämning. Likaså en 50 watts lampa under ytan på ett nattdyk gör att det kan bli det bästa nattdyket någonsin.

Kommer ihåg ett nattdyk inomskärs i Hamburgsund, då vi hoppade i mörkt vatten. Efter klartecken så sjönk vi genom svart vatten, närmade sej botten. Fyllde lite luft i dräkten för att stoppa opp före botten.

Tände lampan, såg massor med aktivitet på botten. Trollhummer, fisk, krabbor och massor med hummer. Hummer som klättrade lodrätt uppför, försökte komma undan våra lampor. Det är dom gånger man tycker att lamporna är värda sitt pris.

Nu ska jag ladda vidare, och hoppas att jag inte behöver byta några mera batterin i lampan. Ladda mina egna batterin inför en ny dyksäsong. Drömma om nya spännande dyk och resor.

Inga kommentarer: