tisdag 15 april 2014

FÖRENADE ARABEMIRATEN

Äntligen en veckas planerad semester. Käresta passade på att fylla jämnt, eller så reste vi för att hon fyllde jämnt... Jag och P + hennes två flickor startade tidigt på morgonen i mitten på december. Ett småkallt Sverige skulle bytas ut mot värme och sol för en vecka. Landade i Dubai, buss i nästan två timmar... seeegt !!! Framme på resorten som hette Ras Al Kahimah och hotellet Hilton Al Hamra Fort. Vöndalöst braaa.... nybyggd reception och våra rum var 3 månader gamla.. snacka om flyt.
All Inclusive is the shit. Frulle, lunch och midddag. Bara å sätta sej vid dukat bord. Bra personal Bra mat. SEMESTER när det är som bäst...
Tillbringade dagarna i solstolen, solade, sov, badade...
Kvällarna tillbringades i baren, drickande whiskey och lekande skrubbleken, fast på arabiska... :-) Strandhäng på dagen, kvällen kunde man hänga i jaccuzzin i solnedgången med en bärs i näven.. Dagen D. Såklart överraskningar. Skumpa ett måste. På väg till middagen kom en spontan... Bamse kom som på beställning och kramades. Och efter middagen kom personalen in med den beställda tårtan och sjöng på bästa sätt.
Några dagar senare dags och flyga hem igen. Några minnen rikare, eller hur var det han sa : Dagarna man minns......

Inga kommentarer: